در ستاد عالی گیاهپزشکی گندم و کلزا مطرح شد
لزوم پایش بموقع عوامل خسارت زا
ستاد عالی گیاهپزشکی گندم و کلزا با حضور خانم دکتر جلیلی مقدم سرپرست سازمان حفظ کشور برگزار شد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفظ نباتات کشور با توجه به شرایط آب و هوایی کشور و پیش بینی شرایط مناسب برای بروز و شیوع عوامل خسارت زا، ستاد عالی گیاهپزشکی گندم و کلزا در روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۱/۸ با حضور خانم دکتر جلیلی مقدم سرپرست محترم سازمان، آقای مهندس مرادی سرپرست معاونت کنترل آفات ، مدیران کل، معاونین و کارشناسان دفاتر پیش آگاهی و کنترل عوامل خسارتزا، آفت کش ها و پایش و تحلیل خطر و نماینده معاونت زراعت به همراه مدیر مبارزه با آفات همگانی و عمومی سازمان و مدیران و کارشناسان ذیربط حفظ نباتات استانها به صورت وبیناری در سالن میلاد سازمان حفظ نباتات کشور برگزار شد.
در ابتدای این جلسه سرکار خانم دکتر جلیلی مقدم سرپرست سازمان حفظ نباتات کشور ضمن تبریک سال نو و تقارن بهار قران و طبیعت و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، پیام مقام عالی وزرات مهندس نیکبخت را به حضار جلسه ابلاغ کرده و از طرف ایشان از تلاش کلیه همکاران ستادی و استانی حفظ نباتات که در عرصه حضور دارند تشکر کرد.
جلیلی مقدم با اشاره به افزایش سطوح مبارزه با عوامل خسارت زا در سال زراعی اخیر گفت: آمارهای مبارزه و وضعیت کنترل عوامل خسارت زا بر اساس گزارشات استانی و بازدید های میدانی نشان دهنده تلاش مضاعف همکاران حفظ نباتات نسبت به سنوات گذشته است.
وی با بیان اینکه دستورالعمل های مدیریت عوامل خسارت زا با همکاری سازمان حفظ نباتات کشور و موسسه تحقیقات گیاهپزشکی بروز شده بر مدیریت عوامل خسارت زا بر اساس دستورالعمل های ابلاغی سازمان حفظ نباتات تاکید کرد.
سرپرست سازمان حفظ نباتات کشور در پایان خاطر نشان کرد مدیران استانی با بهره گیری از رسانه های جمعی استانی و انجام مصاحبه و تولید محتوا نیز برای انجام مبارزات بموقع اطلاع رسانی های لازم را انجام دهند.
در ادامه این جلسه برخی مدیران حفظ نباتات استان ها گزارشی از وضعیت کشت و مدیریت عوامل خسارتزا در مزارع گندم به ویژه زنگ زرد، بیماری های برگی، سن گندم و برگخوار پاییزه ارائه دادند.
همچنین در این جلسه در خصوص مدیریت عوامل خسارت زا بویژه بید کلم، گل جالیز، اسکلروتینیا و فوما در مزارع کلزا بحث و تبادل نظر گردید.
در پایان مقرر گردید ضمن پایش بموقع عوامل خسارت زا و بازدید های مستمر میدانی، گزارشات سطوح مبارزه با عوامل خسارت زای گندم و کلزا به موقع ارسال گردد.
دیدگاه تان را بنویسید