پیرو مصوبات کارگروه ستاد امنیت غذایی مورخه 11/09/1403 متشکل از سایر دستگاه¬های حاکمیتی و نظارتی مربوطه در جهت حمایت از مصرف¬کنندگان و دامداران داخلی و تامین نیاز مردم می¬بایست یک تصمیم گرفته شود که هم با عرضه گوشت دولتی بخشی از مردم بتوانند گوشت با قیمت مناسب تهیه نمایند و هم اینکه گوشت داخلی هم در بازار عرضه شود.

تصمیم نهایی این شد که گوشت دولتی گوسفندی بصورت بسته¬های متحدالشکل با قیمت 316 هزار تومان که با خرید لاشه وارداتی با میانگین 260 هزار تومان که با 5/2 درصد حذف غدد،  افت، ضایعات(5 هزار تومان)، 5% چربی¬گیری( اختلاف فروش چربی10 هزار تومان) و 10 هزار تومان هزینه قصابی، تولید و 10 هزار تومان هزینه¬های اقلام بسته¬بندی و 10 هزار تومان هزینه-های توزیع و پخش و 5 هزار تومان سود فروشگاهی عرضه شود.

و همچنین گوشت گوساله مخلوط دولتی 285 هزار تومان و چرخکرده 275 هزار تومان عرضه گردد.

هر چند که سود قانونی شرکتهای بسته¬بندی و هزینه¬های آنها بیشتر است و سود قانونی فروشگاهی 8% می¬باشد ولی با دولت و مردم همکاری کرده¬اند که این کار انجام شود.

این تصمیم درستی بوده که مردم بتوانند گوشت دولتی قطعه¬بندی مخلوط با قیمت مناسب تهیه نمایند و اگر کسی به بخشی از گوشت مانند ماهیچه، فیله، راسته و غیره نیاز داشته باشد می¬تواند گوشت با منشا داخلی تهیه نماید.

سایر دستگاه¬های نظارتی هم اعلام کرده¬اند که کنترل و نظارت این روش هم ساده تر می¬باشد و اینکه بسته¬های مخلوط گوسفندی به این شکل به درد قصابی و رستوران نمی¬خورد و بدست مصرف¬کننده خانوار می¬رسد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

پربازدیدترین ها