آخرین اخبار

بازدید وزیر جهاد کشاورزی از مراکز تولید لبنیات و گوشت قرمز در اسلامشهر

وزیر جهاد کشاورزی به شهرستان اسلامشهر، یکی از مناطق مهم استان تهران در حوزه تولیدات دامی، سفر کرد.

به گزارش ایرنا ، غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد و کشاورزی عصر روز جمعه به جهت بازدید از مراکز تولید لبنیات و گوشت قرمز به اسلامشهر سفر کرد.

اسلامشهر با کسب رتبه اول در تولید بستنی و لبنیات، رتبه دوم در تولید شیر و رتبه ششم در تولید گوشت قرمز در سطح استان، جایگاه ویژه‌ای در بخش کشاورزی و دامپروری دارد.

بازدید وزیر جهاد کشاورزی از مراکز تولید لبنیات و گوشت قرمز در اسلامشهر

وزیرکشاورزی در دامداری احمد مقدسی یکی از دامداری های مکانیزه استان تهران در روستای سیمون اسلامشهر حضور پیدا کرد، این دامداری از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرد و با ۱۱۷۲ رأس دام، روزانه حدود ۲۱ تُن شیر تولید می‌کند. این مجموعه ۶ هکتاری به کارخانه‌های میهن و شمه شیر محصول می‌دهد و برای ۵۰ نفر به‌صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

منابع آبی این واحد از چاه کشاورزی تأمین می‌شود و ۳۵۸ هکتار زمین زراعی وابسته دارد. قطعی برق، کمبود سوخت و انباشت دام نر از چالش‌های اصلی این واحد است.

در این بازدید علاوه بر وزیر جهاد کشاورزی، محمدابراهیم حسن‌نژاد معاون امور تولیدات دامی، جبرئیل برادری مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران، نوراله‌طاهری فرماندار اسلامشهر و سایر مدیران حضور داشتند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

پربازدیدترین ها