آخرین اخبار
تامین آب شرب بهداشتی و احداث کانال انتقال آب برای عشایر جنوب پایتخت
مدیر امور عشایر استان تهران از افتتاح چند طرح برای ارتقای سطح زندگی عشایر استان خبر داد و گفت: تامین آب شرب بهداشتی و احداث کانال انتقال آب از مهمترین طرح های افتتاح شده در هفته دولت بود.
فرشید ذبیحی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: اجرای طرح تامین آب شرب کانون عشایری تماشا در شهرستان پردیس، تامین آب شرب کانون عشایری چهل قز در شهرستان ری و احداث کانال آب و لایروبی سامانههای عشایری سیاهکوه در شهرستان ورامین از جمله طرح های افتتاح شده هفته دولت در مناطق عشایری استان تهران بود.
وی افزود: این طرح ها با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بهرهبرداری شد تا با افتتاح آنها، سطح زندگی عشایر در مناطق کم برخوردار ارتقا یابد.
ذبیحی با اشاره به توزیع نهادههای دامی در مناطق عشایری گفت: از ابتدای امسال تاکنون پنج هزار و ۱۱۳ تن انواع نهاده های دامی و ۲۸۰ تن آرد خوراکی در میان عشایر استان تهران توزیع شد.
مدیر امور عشایر استان تهران خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون نیز ۱۰ نفر از عشایر برای اخذ تسهیلات خشکسالی با اعتباری معادل ۶۵۰ میلیون تومان به بانک معرفی شدند و همچنین حدود ۱۶ میلیارد تومان نیز تسهیلات طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها به عشایر اختصاص پیدا کرد.
کیفیت زندگی عشایر ارتقا پیدا می کند
همچنین استاندار تهران در خصوص توجه به جامعه تولیدکننده عشایر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: رویکرد دولت سیزدهم توجه به جامعه موثر و تولیدکننده روستایی و عشایر است.
محسن منصوری اظهار داشت: واقعا عشایر استان تهران با کمترین امکانات بیشترین نقش آفرینی را دارند به گونه ای که این جامعه تولیدکننده حدود ۳۰ درصد گوشت قرمز پایتخت نشینان را تامین می کنند.
وی ادامه داد: جلسه شورای عشایری استان تهران که در روزهای ابتدایی تابستان امسال در منطقه عشایری برگزار شد مصوباتی داشت که تلاش داریم با اجرایی شدن مصوبات کیفیت زندگی در مناطق عشایری افزایش پیدا کند.
استاندار تهران خاطرنشان کرد: توجه به زندگی عشایری یعنی توجه به اشتغال و رونق تولید و معاون اقتصادی را به عنوان نماینده تام الاختیار انتخاب کردم تا پیگیر اجرایی شدن مصوبات شورای عشایری شود.
به گزارش ایرنا، حدود سه هزار خانوار عشایر استان تهران که در پایتخت قدمت ۴۰۰ ساله دارند از تولیدکنندگان عمده گوشت قرمز هستند اما این جامعه نیازمند توجه ویژه مسئولان و دولتمردان است.
این عشایر سالانه بیش از ۶۰ هزار تن انواع محصولات پروتئینی تولید و جهت عرضه روانه بازار مصرف می کنند که شهرستان های دماوند، فیروزکوه، ورامین، پاکدشت و همچنین ملارد و شهریار از شهرستان های عشایر نشین استان تهران است که بیشترین عشایر را به خود اختصاص داده است.
دیدگاه تان را بنویسید